De dagelijkse dingen weer doen.

Laatste nieuws rondom corona: Wij blijven open!

Beste Klanten , Onze zorg wordt gezien als essentiële dienstverlening. De afdeling orthopedie is daarom volgens onze reguliere openingstijden gewoon voor u GEOPEND Wij werken uiteraard volgens de regels vanuit het RIVM en de rijksoverheid. Daarom vragen wij u vriendelijk om een mondkapje te dragen en zoveel als mogelijk de 1.5meter afstand te bewaren en te respecteren. Het is belangrijk dat u ondanks alle beperkingen wel in beweging blijft wij helpen graag met goed advies.

Lees verder

2000ste 3D-spalk klant

Afgelopen vrijdag was het best een spannende dag, omdat wij de 2000ste klant blij hebben gemaakt met een van onze 3D-spalk. Het zat weer gegoten en mevrouw was zeer tevreden. Inmiddels leveren wij elke type handorthese, welk wij in huis vervaardigen. Hierdoor hebben wij alle expertise in huis voor hand klachten en ervaart de klant kortere lijnen voor aanpassingen.

Lees verder

DIRECT SOCKET ÖSSUR

Afgelopen week hebben we een groep enthousiaste Orthopedisch Instrumentmakers van Westland Orthopedie mogen trainen in het gebruik van de Direct #Socket TF. Onderzoek wijst aan dat door het unieke design van de koker het comfort, de functionaliteit, de tevredenheid én de mobiliteit van de gebruiker wordt vergroot. Daarnaast is de gebruiker onderdeel van het gehele aanmeetproces wat resulteert in een goede fitting en niet meer hoeven te wachten op de koker of door te moeten lopen met ongemak.

Lees verder

Copyright 2021 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!