De dagelijkse dingen weer doen.

OTworld in Leipzig

Wat een fantastische dagen hebben onze collega’s en relaties in Leipzig op de OTWorld – International Trade Show & World Congress samen gehad. Nieuwe innovaties en mogelijkheden bewonderd voor onze lopende projecten intern en het project met Basalt Revalidatie.

Lees verder

Badprothese

Een klant die aangewezen is op een beenprothese heeft in het dagelijks leven ook een badprothese nodig om te kunnen functioneren in en om het water. Op dit moment vergoed niet elk zorgverzekeraar een badprothese. Wij maken ons als team sterk om de zorgverzekeraars in te laten zien wat de meerwaarde is voor een prothesedrager. Wij hebben vandaag weer een klant blij kunnen maken die weer o.a. veilig staand kan douchen, zoals hij voorheen ook kon. Meerder opties zijn mogelijk, bespreek dit met een van onze orthopedische adviseurs.

Lees verder

PHO-3D zowel maatwerk als confectie (pols-hand) orthesen

Wij leveren zowel maatwerk als confectie voor (pols-hand) orthesen. Op onderstaande foto is vandaag een 3D maatwerk polshandorthese geleverd aan een klant, ook wel een polsspalk genoemd 😉 Het is al een enige tijd een groot succes voor onze klanten. Wij geven voorlichting aan zorgprofessionals en voorschrijvers wat de meerwaarde van ons producten kunnen zijn voor hun patiënten. Wil jij met je team graag uitleg, maak dan een afspraak via www.westlandorthopedie.nl Wij blijven onze aanbod verbreden en gaan steeds meer de diepte opzoeken met de huidige technieken, dan wel mogelijkheden. Innoveren...

Lees verder

Vandaag is de eerste ILK-knie van Reboocon Bionics in Nederland overhandigd aan een cliënt van ons

Vandaag is de eerste ILK-knie van Reboocon Bionics in Nederland overhandigd aan een cliënt van ons. Drie jaar geleden startte hij op hun eerste knie en door de huidige samenwerking met elkaar aan te gaan is er in 3 jaar tijd een 3de generatie vandaag gelanceerd. Wij zijn ontzettend trots op onze klant en de samenwerking die wij met Reboocon zijn aangegaan. Innoveren staat namelijk hoog bij ons in het vaandel, zodat het functioneren in het dagelijks leveren van onze klanten, geborgd kunnen blijven.

Lees verder

Handspalken in verschillende uitvoeringen

Bij Westland Westland Orthopedie zijn vele mogelijkheden voor handspalken in verschillende uitvoeringen. Van Confectie-, 3D-, Zilver-, Kunststof- tot en met Lerenhandspalken. Bij deze opmaat gemaakte handspalk in de uitvoering leer met een speciale afwerking. De ontwikkelingen en innovaties gaan steeds verder bij Westland Orthopedie.

Lees verder

Copyright 2022 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!