EpiTrain

Zwelling, warmte, pijn en roodheid van de huid kunnen op een ontsteking wijzen. Als deze zich voordoet ter hoogte van de elleboog kan dit wijzen op overbelasting van spieren/pezen die aanhechten op deze plaats. Dit wordt ook wel een ‘tennisarm’ genoemd maar de overbelasting kan tal van oorzaken hebben.

De EpiTrain helpt de pijn te verlichten en laat de spieren ontspannen.
Bij elke beweging activeert het speciale compressiebreiwerk met de ingewerkte kussens (pelottes) de spieren en ondersteunt het de genezing.

De EpiTrain voorkomt of geneest irritatie aan de elleboog bij arthrose, epicondylitis humeri (medialis en lateralis) of bij irritaties na een elleboogbreuk of een operatie aan de elleboog.

Heeft u een klacht aan de elleboog en wilt u meer informatie over de EpiTrain? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur via T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Heeft u een zeurende pijnlijke plek aan de buitenzijde van uw elleboog? De EpiPoint zorgt ervoor dat deze geïrriteerde plek rust krijgt en minder pijnlijk wordt.

Zwelling, warmte, pijn en roodheid van de huid kunnen op een ontsteking wijzen. Als deze zich voordoet ter hoogte van de elleboog kan dit wijzen op overbelasting van spieren/pezen.