MalleoTrain

De MalleoTrain wordt gebruikt om het geïrriteerde enkelgewricht na een trauma, operatie of bij arthrose te behandelen.
Twee afzonderlijke kussentjes (pelottes) aan de binnen- en buitenenkel verminderen de zwelling en bloeduitstortingen. Het breiwerk zit comfortabel en activeert de doorbloeding.

De orthopedisch adviseur meet de enkel nauwkeurig op om de juiste maat te kunnen leveren. Alleen bij een juiste maat werkt de MalleoTrain optimaal.

Als na een operatie of verzwikking vochtophoping in het enkelgewricht blijft, kan een MalleoTrain worden voorgeschreven. Ook bij vochtophoping door arthrose en artritis is dit het geval.

Wilt u meer informatie over de MalleoTrain? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur. U kunt bellen met T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Een (af)gescheurde voorste kruisband (VKB/ACL) kan het nare gevolg

Hardlopers kunnen last krijgen van een ‘runners knee’.

Pijnklachten aan de binnen- of buitenkant van de knie kunnen duiden op lichte arthrose (‘slijtage’) van het kniegewricht.

De MalleoLoc is geschikt voor de vroeg functionele therapie van het enkelgewricht, bijvoorbeeld bij een verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie.

De Malleosprint is geschikt voor de vroeg functionele therapie van het enkelgewricht, bijvoorbeeld bij een verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie.

De MalleoTrain wordt gebruikt om het geïrriteerde enkelgewricht na een trauma, operatie of bij arthrose te behandelen.

(Af)gescheurde kruisbanden, letsels aan de binnenste of buitenste knieband of een meniscusoperatie vereisen eventueel dat het kniegewricht een tijd van buitenaf moet worden gestabilis

Als het kniegewricht gekwetst is of net is geopereerd, heeft het steun nodig en moet het tegen verkeerde belastingen worden beschermd.

Als het enkelgewricht is gekneusd of verzwikt kan de TriLok de enkel stabiliseren waardoor de genezing bevorderd wordt.

Als het gewrichtskraakbeen van de knie aan de binnenzijde of aan de buitenzijde is aangetast, wordt dit ook wel (gon)arthrose of ‘slijtage’ genoemd.