RhizoLoc

Een ‘ski-duim’ is één van de klachten die u kunt hebben aan uw duim.
De gewrichtsband aan de binnenzijde van uw duim is verrekt of gescheurd. De RhizoLoc stabiliseert de duim bij het zadel- of basisgewricht (MCP1-gewricht) waardoor de genezing van de gewrichtsband wordt versneld.

De orthopedisch adviseur zal de aluminium beugel van de RhizoLoc bij u aanbuigen zodat het zadel- of basisgewricht optimaal gestabiliseerd wordt.

Ook bij arthrose (rhizarthrose) of irritatie van dit gewricht kan immobilisatie de klachten verminderen.

Heeft u een klacht aan de duim? Wilt u meer informatie over de RhizoLoc? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur via T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Het materiaal en de vorm van de ManuLoc-brace zijn erop gericht de genezing van de pols te versnellen zonder onnodige beperkingen te veroorzaken. De brace is gemakkelijk aan en uit te doen.

Een ‘ski-duim’ is één van de klachten die u kunt hebben aan uw duim.

De Wrist Lacer is naast een spalk die wordt voorgeschreven bij het carpaaltunnelsyndroom ook zeer geschikt voor reumatische aandoeningen.

De Wrist Lacer met duim is geschikt bij arthroseklachten rondom pols, het zadel- of basisgewricht (MCP 1) van de duim en bij reumatische aandoeningen rondom deze gewrichten.