Wrist Lacer

De Wrist Lacer is naast een spalk die wordt voorgeschreven bij het carpaaltunnelsyndroom ook zeer geschikt voor reumatische aandoeningen. De Wrist Lacer heeft een vetersluiting die in één simpele handeling is vast te maken.

De orthopedisch adviseur zal de aluminium beugel die in de Wrist Lacer zit aanbuigen zodat de pols optimaal gestabiliseerd wordt.

De Wrist Lacer voorkomt of geneest irritatie aan de pols bij arthrose, carpaaltunnelsyndroom, irritaties die zijn ontstaan door een breuk of kneuzing van de pols en dus bij reumatische aandoeningen.

Wilt u meer informatie over de Wrist Lacer? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur via T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Het materiaal en de vorm van de ManuLoc-brace zijn erop gericht de genezing van de pols te versnellen zonder onnodige beperkingen te veroorzaken. De brace is gemakkelijk aan en uit te doen.

Een ‘ski-duim’ is één van de klachten die u kunt hebben aan uw duim.

De Wrist Lacer is naast een spalk die wordt voorgeschreven bij het carpaaltunnelsyndroom ook zeer geschikt voor reumatische aandoeningen.

De Wrist Lacer met duim is geschikt bij arthroseklachten rondom pols, het zadel- of basisgewricht (MCP 1) van de duim en bij reumatische aandoeningen rondom deze gewrichten.