Wrist Lacer met duim

De Wrist Lacer met duim is geschikt bij arthroseklachten rondom pols, het zadel- of basisgewricht (MCP 1) van de duim en bij reumatische aandoeningen rondom deze gewrichten. De Wrist Lacer heeft een vetersluiting die in één simpele handeling is vast te maken.

De orthopedisch adviseur zal de aluminium beugels die in de Wrist Lacer zitten, moeten aanbuigen zodat de pols en duim optimaal gestabiliseerd worden.

Wilt u meer informatie over de Wrist Lacer met duim? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur. U kunt bellen met T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Het materiaal en de vorm van de ManuLoc-brace zijn erop gericht de genezing van de pols te versnellen zonder onnodige beperkingen te veroorzaken. De brace is gemakkelijk aan en uit te doen.

Een ‘ski-duim’ is één van de klachten die u kunt hebben aan uw duim.

De Wrist Lacer is naast een spalk die wordt voorgeschreven bij het carpaaltunnelsyndroom ook zeer geschikt voor reumatische aandoeningen.

De Wrist Lacer met duim is geschikt bij arthroseklachten rondom pols, het zadel- of basisgewricht (MCP 1) van de duim en bij reumatische aandoeningen rondom deze gewrichten.