Miami J Cervical Collar met uitbreiding

Bij ernstig nekletsel is er risico op een permanente verlamming. Er zijn maar weinig andere soorten letsels of aandoeningen waarbij het zo belangrijk is een goede immobilisatie te geven.

De Miami J Cervical Collar heeft een anatomisch gevormd achterfront. Het achterhoofd wordt door de kraag omvat om de druk op het achterhoofd te beperken en garandeert de stabilisatie van de nek. Door het opengewerkte frame aan de voorzijde kunt u nog makkelijk slikken. De nekkraag is uit te breiden met een rompgedeelte. Door het rompgedeelte te verbinden met de nekkraag kunt u het hoofd ten opzichte van de romp nog minder buigen of draaien.

Bij een cervicale fractuur, een cervicale hernia, cervicale spondylosis of bij arthrose of reumatische artritis aan de nekwervels wordt de Miami J Cervical Collar voorgeschreven.

Heeft u klachten aan de nek en wilt u meer informatie over de Miami J Cervical Collar? Dan kunt u een afspraak maken met een orthopedisch adviseur. U kunt bellen met T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend.

Uitglijden op de laatste treden van de trap, een val van het krukje dat u altijd gebruikt om nog net iets boven op de kast te kunnen leggen of zomaar een misstap.

Bij lage rugpijn kan LumboLoc Forte de lage rug stabiliseren en zo de pijnklachten verminderen.

'Spit in de rug' of ' lumbaal syndroom' (pijn in de onderrug) heeft vele oorzaken.

Bij ernstig nekletsel is er risico op een permanente verlamming.
Er zijn maar weinig andere soorten letsels of aandoeningen waarbij het zo belangrijk is een goede immobilisatie te geven.

Bij ernstig nekletsel is er risico op een permanente verlamming.

Bij klachten aan uw nek moet deze soms (tijdelijk) ondersteund worden met een halskraag. De orthopedisch adviseur zal de juiste maat bepalen.