De dagelijkse dingen weer doen.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Westland Orthopedie is er trots op mbo-studenten op te leiden in de praktijk. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf Deze erkenning stelt ons in staat om MBO-studenten te blijven opleiden met de deskundige begeleiding die ze van ons gewend zijn. Wij zijn graag een kansrijke omgeving voor studenten en zijn bereid te investeren in toekomstige werknemers. Westland Orthopedie blijft pionieren in ambacht, kennis en educatie. Het certificaat Erkend Leerbedrijf onderschrijft dat wij belang hechten aan kennisoverdracht. Hiermee blijft kennis behouden en kan bestaande kennis ook vernieuwen.

Heeft u vragen over ons als erkend leerbedrijf? Of wil jij – als ambitieuze mbo-student meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Winnaar beste leerbedrijf Zuid-Holland 2018 

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat Westland Orthopedie de winnaar is geworden van het beste leerbedrijf 2018.

Uit een kleine duizend voordrachten heeft de jury Westland Orthopedie gekozen als winnaar in de categorie Specialistisch vakmanschap van de provincie Zuid-Holland. Nicoline Caljé van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) kwam bij ons op bezoek met een flinke bos bloemen en een mooie oorkonde. Daarnaast ontvingen wij een heerlijke taart om er een waar feestje van te maken!

Nu rest ons nog strijd om ook de landelijke titel te veroveren. Maar het is nu al een mooie erkenning voor ons bedrijf en alle medewerkers.

Copyright 2024 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!