Fysiotherapie

Met een goed hulpmiddel alleen bent u er nog niet. Het blijkt dat zelfs gebruikers met meerjarige ervaring nog niet het maximale uit hun hulpmiddel halen. Fysiotherapie en orthopedische instrumentmakerijen zijn twee aparte vakgebieden die veel met elkaar te maken hebben, maar over het algemeen weinig contact met elkaar hebben. Bij Westland Orthopedie hebben we deze twee specialisaties op het gebied van menselijk bewegen bij elkaar gevoegd in Ortho Active. Bij Ortho Active krijgt u fysiotherapie+.

Manager van Ortho Active is fysiotherapeut Ed Dukker. Ed begeleidt, samen met zijn team, al jarenlang gebruikers van prothesen, orthesen en orthopedische schoenen. Het team werkt nauw samen met de orthopedisch adviseurs van Westland Orthopedie en Van Dalen Voet&Schoencentrum. Samen kunnen zij ervoor zorgen dat u optimaal kunt functioneren met uw hulpmiddel.

Ortho Active heeft spreekuren in Delft en Gouda. Heeft u vragen over fysiotherapie+ of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u bellen met Ortho Active, T. 015 257 01 64 of het afspraakformulier invullen.

FIT MET JE PROTHESE (Gouda)
Draagt u een prothese en wilt u (weer) in beweging komen of blijven? Dan kunt u meedoen met groepsgym van Ortho Active voor prothesedragers. In een groep van maximaal 6 deelnemers doet u een warming-up, circuittraining en een gezamelijke activiteit. Beweging zal uw dagelijks leven verbeteren en uw horizon verbreden!

Wanneer             woensdag 17.30 - 18.30 uur  
Kosten                De groepsgym valt onder fysiotherapie waarvoor u aanvullend verzekerd dient te zijn. Omdat u een chronische
                            aandoening heeft, is er een verwijzing van een medisch specialist nodig. Als u hierover vragen heeft,
                            kunt u contact opnemen met Ortho Active.
Locatie               Sportzaal van Sophia Revalidatie Gouda. Adres: Büchnerweg 1 - 2803 GR - Gouda
Inschrijven         Vul het formulier in