De dagelijkse dingen weer doen.

Innovatie

Ontwikkeling is de basis van elk succes. Westland Orthopedie is een innovatief bedrijf. Hieronder volgen en aantal vooruitstrevende technieken en onderdelen waarmee wij werken.

Individueel en intern vervaardigd

Een hulpmiddel is heel persoonlijk. Zo ook de pasvorm. Die moet perfect op uw lichaam zijn afgestemd. Iedereen is uniek. Onze technieken van maatnemen, corrigeren en passen zijn zo ingericht dat wij altijd het beste voor u kunnen kiezen. Onze maatwerk producten zijn ten alle tijden alleen voor u gemaakt! In onze eigen werkplaats. Door onze eigen mensen.

Direct socket össur

Niet alleen wij bewegen met u mee, maar ook deze nieuwe manier van een koker fabriceren doet u aandacht trekken.
Met deze nieuwe innovatie is het mogelijk om een koker direct aan te meten en dezelfde dag nog in te zetten bij u als patiënt.
Waar voorheen nog bezig werd gehouden met moeilijke kokervormen en afsteuningen die voor problemen zouden kunnen zorgen. Is er nu een manieromdat anders te doen.
Hierdoor wordt het zit comfort verhoogt en blijft er een consistenter volume van uw stomp zodat de loopfunctie uiteindelijk beter wordt.
Zoals iedereen weet. oefening baart kunst vandaar dat u bij dit type koker wel goed begeleidt moet worden door de fysio.
gelukkig beschikken wij uit een sterk team fysio die u graag een helpende hand bieden bij dit proces.

3D Brace

Wie zegt dat een handspalk niet mooi kan zijn? wij hebben bewezen dat het kan!
Dat dit product meer is dan alleen iets moois is om naar te kijken.
Onze functionele 3d spalken bieden een oplossing voor vrijwel iedereen met handproblematiek.
Door het schoon werken met een scanner is dit niet alleen patiënt vriendelijker, maar ook een stuk minder belastbaar voor u als patiënt.
Door deze techniek breed in te zetten verkrijg je een perfecte pasvorm en in samenspraak met 1 van onze adviseurs een mooi eindresultaat.
Het individueel op maat maken van deze brace maakt het een uniek concept en biedt mogelijkheden die voorheen niet voor mogelijk werden gehouden.
Benieuwd naar deze bijzondere innovatie. Kom snel een keer langs en bespreek de opties.

3D Scannen

Voor meerdere typen hulpmiddelen maken wij een digitale scan in plaats van een gipsafdruk. Het voordeel is dat deze scan zeer nauwkeurig is en dat u minder lang belast wordt tijdens de maatname van uw hulpmiddel. Wij werken op alle locaties met hoogwaardige portable digitale 3D scanners.

Software

Wij werken met verschillende softwareprogramma’s om digitaal uw hulpmiddel te vervaardigen. Na een scan of een maatname kunnen wij uw model digitaal corrigeren en modelleren tot de juiste pasvorm en daarna op verschillende manieren een hulpmiddel vervaardigen. Via de 3D printer of via een CADCAM machine. Het voordeel van softwarematige verwerking is dat de gegevens erg nauwkeurig en reproduceerbaar zijn. Hierdoor is de pasvorm van uitzonderlijke kwaliteit!

3D Printing

Westland Orthopedie bezit meerdere 3D printers om modellen of hulpmiddelen zelf te produceren. Deze nieuwe innovatieve techniek bied veel mogelijkheden binnen de orthopedische techniek. Wij zijn voorloper op het gebied van het leveren van 3D geprinte artikelen aan onze klanten.

Gangbeeldanalyse

Onze fysiotherapeuten en orthopedisch adviseurs kunnen met behulp van apparatuur een analyse maken van uw bewegingen. Met als doel u te helpen beter te functioneren of om een onderbouwde keuze te maken voor een hulpmiddel. Dit gebeurt via goedgekeurde testen en protocollen, bewegingsanalysesystemen, drukmetingen, video’s en andere digitale meetapparaten. Meten is immers weten!
Activiteitenniveau, druk op de voet, uitlijning van uw prothese en nog veel meer parameters worden bij ons nauwkeurig geanalyseerd om tot een optimaal functionerend hulpmiddel te komen en uw functioneren te verbeteren.

Gangbeeld analysen

Servicecentrum

Wij mogen ons servicecentrum van vele geavanceerde orthopedische hulpmiddelen noemen. Daar zijn wij trots op. Onze orthopedisch adviseurs zijn zo opgeleid en gekwalificeerd door leveranciers als Ossur, Ottobock, Ambroise en Basko dat wij de beste zorg kunnen garanderen voor onze klanten. Met alle productkennis en praktische ervaring op zak zijn wij gecertificeerd om geavanceerde producten te leveren, af te stellen en te onderhouden. Maar niet alleen dat. Ook second opinions, proefpassingen en aanvragen van deze producten bij zorgverzekeraars, mogen wij voor u verzorgen. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn nieuwste ontwikkelingen direct verkrijgbaar via ons.

Een greep uit de producten waarvoor u altijd bij ons kunt aankloppen: C-leg, Kenevo, Rheoknee, Propriovoet , UTX, Wilmer Draagorthese, Helix Heupscharnier, Swing Phase Lock Kniescharnier en Neuroswing scharnieren.

Copyright 2024 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!