De dagelijkse dingen weer doen.

Jubileum

Vandaag vier ik mijn jubileum, want ik ben 12,5 jaar werkzaam bij Westland Orthopedie 🥂

Via deze weg wil ik mijn werkgever, collega’s en klanten bedanken voor hun vertrouwen. Al 12,5 jaar stellen jullie mij in staat om mijn functie binnen de organisatie met veel plezier uit te oefenen, waardoor ik oprecht kan zeggen dat als je werk je passie is, je geen dag hoeft te werken.

Maar eigenlijk gaat deze post niet over mij maar over het prachtige bedrijf waar ik voor mag werken.
Dit gaat over trots, loyaliteit, mogen én kunnen groeien en ontwikkelen, over verandering, over werkplezier, welzijn en gezondheid, de wereld van balans in je werk, een plek waar je je thuis voelt, waarin diversiteit wordt omarmd en over vriendschappen voor het leven met collega’s.

De kwaliteit, loyaliteit en passie voor relaties en het vak is echter onverminderd gelijk gebleven, binnen Westland Orthopedie. Chapeau! En dat terwijl er al jaren uitdagingen zijn binnen de huidige zorgstelsel.

Ik kijk uit naar de toekomst: een toekomst waarin wij de Waarden van persoonlijke aandacht, servicegericht en oplossingsgericht werken mogelijk blijven maken. Onze klanten zullen de dagelijkse dingen kunnen blijven doen, omdat wij maatwerk oplossingen bieden voor elke zorgvraag.

Liefs Maria Veerbeek

Copyright 2024 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!