Maatschoenen & Steunzolen

Bij Van Dalen Voet&Schoencentrum kunt u terecht voor confectie comfortschoenen, steunzolen en (semi) orthopedische maatschoenen. We (her)kennen alle mogelijke voettypes met hun aandachtspunten en bieden daarvoor de beste oplossing.
Met een werkplaats boven de winkel zijn wij in staat om het proces van adviseren, aanmeten, produceren en afleveren op één adres te voltooien.

Wij werken voor (semi) orthopedische schoenen en steunzolen uitsluitend op afspraak. Klik hier voor een overzicht van de locaties (voor maatschoenen kunt u terecht in Delft, Rotterdam, Zoetermeer, Vlaardingen, Gouda, Voorburg en Naaldwijk).
U kunt bellen met T. 015 262 29 39 voor een afspraak of het afspraakformulier invullen.

Openingstijden
maandag                         13.00 - 17.00 uur  
dinsdag t/m donderdag     9.00 - 17.00 uur
vrijdag                               9.00 - 20.00 uur

Pedicurespreekuur
Pedicures Wilma Pellikaan en Mieke van Lopik hebben spreekuren bij Van Dalen Voet&Schoencentrum. U kunt op dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag terecht voor een behandeling. Elke eerste vrijdag en zaterdag van de maand hebben de pedicurs extra openingstjden: op vrijdagavond tot 20.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 - 13.00 uur. Bel voor een afspraak: 015-2622939.

Bij Van Dalen Voet&Schoencentrum kunt u terecht voor confectie comfortschoenen, steunzolen, (semi) orthopedische maatschoenen en orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen.

Voor uiteenlopende klachten bieden steunzolen een oplossing. Bijvoorbeeld bij pijnlijke of snel vermoeide voeten.