De dagelijkse dingen weer doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

Wij zijn Johan en Maria Veerbeek. Samen runnen wij Westland Orthopedie, Van Dalen Voet&Schoencentrum en Ortho Active. Met een mooi team van zo’n 45 medewerkers zorgen we voor oplossingen voor kleine en grote beperkingen in uw dagelijks leven. Wij doen er alles aan om u te adviseren in en te begeleiden bij een orthopedisch hulpmiddel dat het best bij u past. Én maken deze met liefde voor u. Het stemmetje dat altijd in ons achterhoofd fluistert: “Stel dat deze klant je vader of moeder was….”, geeft ons de drive om tot het uiterste te gaan. Alleen het best passende hulpmiddel is goed genoeg. Met een persoonlijke service die heel ver gaat. U de dagelijkse dingen weer laten doen, dat is waar het ons diep in ons hart om gaat!

Kernwaarden

De visie van Westland Orthopedie is vertaald in een slogan als afkorting van álle kernwaarden: “Westland Orthopedie biedt u COMFORT”:

Als organisatie willen we veel terug doen aan de maatschappij denk aan de workshops (samen zijn, echt mens centraal zetten), bij innovaties rekening houden met duurzaamheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Werken bij Westland Orthopedie

Westland Orthopedie is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van orthopedische hulpverlening. Wij bieden een compleet assortiment aan orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen, orthesen, elastische kousen en fysiotherapie. Voor schoenen en steunzolen werken wij als één bedrijf samen met Van Dalen Voet&Schoencentrum. Westland Orthopedie wil voor haar klanten dat hun (dagelijkse) gewenste activiteiten binnen bereik kunnen komen. Dat doen wij door een totaalpakket te leveren in de hulpmiddelenzorg. De basiswaarden zijn het leveren van adviezen, begeleiding, korte levertijden, nazorg en niet onbelangrijk: persoonlijke aandacht. Werken bij Westland Orthopedie betekent het maximale investeren in de mens en dat begint bij jezelf.

Spreekt de visie van Westland Orthopedie je aan, beschik je over een passende achtergrond en wil je je ambities bij ons waarmaken? Bekijk onze vacatures.

Copyright 2024 Westland Orthopedie

Click to listen highlighted text!